Centrale verwarming op stookolie, gas en zonne-energie: plaatsing en onderhoud met attest

 

Ik ben installateur centrale verwarming voor verbouwingen en nieuwbouw in de regio Hechtel-eksel.

Chauffageketels op stookolie worden door mij vakkundig geplaatst en onderhouden met attest. Een tweejaarlijks onderhoud is immers wettelijk verplicht en het onderhoudsattest vereist voor de brandverzekering.

Als Cerga-erkend aardgasinstallateur ben ik volledig opgeleid om uw gasinstallatie te plaatsen of te vervangen. Ook hier is jaarlijks onderhoud geboden en de correcte instelling van uw ketel van belang voor een optimale verbranding.

Voor de toepassing van zonne-energie werk ik uitsluitend met de kwaliteitsproducten van Buderus.

Daarnaast doe ik alle herstellingen en depannages aan bestaande installaties van centrale verwarming op mazout en gas. Ik heb het meest ervaring met het merk Buderus.

CONTACTEER ME VOOR EEN GRATIS OFFERTE!

U kunt ook op mij vertrouwen voor: